SİVAS / MERKEZ - Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi

Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi

Gültepe Mah. Farabi Cad. Valilik Eğitim Kampüsü No26/6
Vizyon
İstiyoruz ki öğrenme okulumuzda temel ihtiyaç olarak kabul edilsin. İstiyoruz ki her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme, kendini geliştirme ve hayata hazırlama, iyi vatandaş olma yönünden türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki öğrenci ve öğretmenlerin hepsi birbirlerinin gelişimine ve öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki okulumuzun çalışanları görevlerini yaparken kendilerinden emin olsun, doğru yaptıklarına inandıklarında hiç bir şeyden korkmasınlar. İstiyoruz ki, tüm çalışanlar ve öğrenciler her gün daha iyiye daha mükemmele ulaşmayı hedeflesin bunun için çalışsın.
Misyon
Misyonumuz Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli, manevi, ahlaki, kültürel ve bilimsel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, aklı pozitif ilimlerle, gönlü insan sevgisiyle dolu, ailesini ve vatanını seven, iyi bir insan olmanın yanında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için çalışan, bütün insanlığa sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duyguları besleyen bir gençlik yetiştirmek gayesiyle, adı başarıyla özdeşleşmiş olan Prof.Dr.Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencilerinin başarılarıyla gurur duymaktadır. Standart kalıpların dışına çıkarak sorgulayıcı, keşfedici ve özgür düşünebilen geleceğin insanları okulumuzda eğitim ve öğretim görmektedir. Çünkü biz kendine güvenen ve kendini yenileyenlerin geleceğe sahip olacağına inanıyoruz.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli